W piątek 20 grudnia na Rynku Głównym w Krakowie u
stóp pomnika Adama Mickiewicza ruszył trzech dniowy kiermasz co rocznych
Małopolskich smaków przydatnych na wigilijny i świąteczny stół. W dodatku bez
konserwantów. Zdjęcia chronione prawem. Stoisko wędliniarskie z legendarnych Podstolic. Fot.
Henryk Czechowski BINFO Kraków
Panie ze stoiska Poczty Polskiej Kraków 1. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Małopolskie miody. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Stoisko wędlin Lisieckich z Liszek k/Krakowa. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Stoisko Urzędu Pocztowego Kraków 1. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Stoisko z małopolskimi pamiątkami. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Ale zimno. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Czekanie na klientów. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Wspaniały organizator Pani Magda manager Wigilijnego Smaku. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Stoisko z małopolskim pieczywem. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Stoisko wędliniarskie E. Barczyka. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Kolejne stoisko
wędliniarskie z małopolski. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Panie ze stoiska Poczty Polskiej Kraków 1. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Małopolskie miody. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Stoisko wędlin Lisieckich z Liszek k/Krakowa. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Stoisko Urzędu Pocztowego Kraków 1. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Stoisko z małopolskimi pamiątkami. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Stoisko nr 9 z Liszek
k/Krakowa. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Ale zimno. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Małopolskie jaja z wolnego
wybiegu. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Czekanie na klientów. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Wspaniały organizator Pani Magda manager Wigilijnego Smaku. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Stoisko z małopolskim pieczywem. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Stoisko wędliniarskie E. Barczyka. Fot. Henryk Czechowski BINFO Kraków
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz